De goedkoopste autoverzekeringen vergelijken
Uw auto klaar voor de winter
Of de winter net zo zacht wordt als vorig jaar, weten we nog niet. Maar met de kans op sneeuw, lage temperaturen en gladheid, moet u de komende maanden hoe dan ook rekening houden. Met de volgende tips maakt u uw auto winterklaar.
Lees meer...

Autoverzekeringen vergelijken betekent kijken naar prijs ťn naar polisvoorwaarden. Is er een eigen risico? Welke waarde van de auto hanteert de verzekeraar? Vragen die belangrijk zijn bij het vergelijken van autoverzekeringen. Meer dan 100 aanbieders staan klaar om u van dienst te zijn met hun motor- of autoverzekering. Bij Kleiker Assurantien krijgt u een eerlijke vergelijking van autoverzekeringen ťn uitstekende service!

All-risk of WA autoverzekering?
Wat voor u de beste autoverzekering is, hangt onder andere af van de leeftijd en waarde van uw auto: is uw auto het nog waard om all-risk verzekerd te worden? De premie van een all-risk autoverzekering is immers hoger dan die van een WA-verzekering. Als u de kosten van eventuele schade zelf kunt dragen, dan is een WA-autoverzekering wellicht voldoende. Twijfelt u? Bel 0594 - 516333 voor een afspraak. Dan berekenen wij voor u de optimale dekking van uw autoverzekering.

DŠŠrom een autoverzekering via Kleiker Assurantien

Maak een afspraak op ons kantoor in Leek. Makkelijk en altijd goed geregeld!