Kwaliteitswaarborgen
  Adfiz
Ons kantoor is lid van Adfiz,de grootste branchevereniging van onafhankelijke financiŽle intermediairs in Nederland. Financieel dienstverleners die lid zijn van Adfiz kiezen er voor zich kwalitatief te onderscheiden. Zij kiezen er met hun lidmaatschap actief en vrijwillig voor te voldoen aan een aantal lidmaatschapseisen, die hen onderscheidend maken in de markt en die de consument meer zekerheid geven. Zij onderwerpen zich onder meer aan gedragscodes op het gebied van onafhankelijkheid van advies en integriteit.
https://www.adfiz.nl
  Registeradviseur in AssurantiŽn
De doelstelling van de Erkenningsregeling voor de Registeradviseur in AssurantiŽn is om de kwaliteit van de dienstverlening transparanter te maken en de klant een garantie voor deskundigheid te bieden. Een Registeradviseur in AssurantiŽn hecht veel waarde aan vakbekwaamheid en de kwaliteit van de dienstverlening.
https://www.raia.nl
  Kifid
Ons kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zťťr serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure, zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut FinanciŽle Dienstverlening (Kifid) en onderschrijven het reglement. Klik hier voor meer informatie over Kifid of kijk op hun website.
https://www.kifid.nl