Hoe gaat u om met uw bedrijfsrisicoís?
Zzp'ers verdienen (niet) meer dan werknemers
Ieder jaar maken zo’n 120.000 mensen de stap naar het ondernemerschap en starten als zzp’er. Veel mensen denken dan financieel beter af te zijn. Maar is dat wel zo? Wat verandert er als u voor uzelf begint?
Lees meer...

Ondernemen betekent risicoís nemen. Maar weet u welke risicoís uw onderneming loopt? En als een scenario werkelijkheid wordt, is uw bedrijf dan bestand tegen de (financiŽle) gevolgen? Kleiker Assurantien helpt u bij het in kaart brengen van de risicoís . En vervolgens kiezen we samen voor de beste aanpak om uw bedrijf hiertegen te beschermen.

Ken de risico's van uw onderneming

Een productieproces dat stil komt te liggen, brand, fraude, ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid van uw werknemers, reputatieschade: het kan allemaal enorme financiŽle consequenties hebben voor uw bedrijf. Met een risicoanalyse van Kleiker Assurantien weet u hoe hoog de directe schade is van deze risicoís, maar ook wat de gevolgschade is, bijvoorbeeld als u uw verplichtingen niet na kunt komen.

Hoeveel risico wilt u nemen?

Met onze risicoanalyse kunt u vervolgens slimme keuzes maken om uw bedrijf te beschermen. Per risico kunt u nu het volgende bepalen:

Kies samen met Kleiker Assurantien voor continuÔteit

Met inzicht in uw risicoís kunt u risicomanagement onderdeel maken van uw bedrijfsstrategie. Kies voor continuÔteit van uw onderneming en maak een afspraak met Kleiker Assurantien in Leek voor een onafhankelijk advies over de risicoís binnen uw bedrijf.