Verzekeringen: verzeker dat wat nodig is
Waarom wel/niet verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid?
Veel zzp'ers hebben geen arbeidsongeschiktheidsverzekering. Waarom eigenlijk niet? Dat heeft veel te maken met het inschatten van de risico's en de kosten. Dat doen ondernemers niet altijd goed.
Lees meer...

Sommige risicoís zijn te groot om zelf te dragen. Zo leidt brand in veel gevallen tot een faillissement. Bij dit soort aanzienlijke risicoís is verzekeren vaak noodzakelijk. Kleiker Assurantien inventariseert voor u welke verzekeringen u nodig heeft Ė en welke niet.

Wanneer verzekeren?

U heeft de risicoís binnen uw bedrijf geanalyseerd. Vervolgens bekijken we samen hoe groot de kans is dat het risico zich voordoet en wat dan de (financiŽle) consequenties zijn. Heeft u een buffer om bepaalde schades zelf op te vangen of is verzekeren verstandiger? Kleiker Assurantien heeft alle expertise in huis om deze vragen deskundig te beantwoorden. Zodat u zorgvuldig met uw bedrijfsrisicoís om kunt gaan.

De beste verzekeringen voor ondernemers

Wij zorgen ervoor dat u alleen datgene verzekert wat echt nodig is. Wij selecteren voor u de beste verzekeringen voor ondernemers:

Kleiker Assurantien , hťt adres voor al uw vragen over risicoís en verzekeren

Bij Kleiker Assurantien vindt u een persoonlijk klankbord voor al uw ondernemersvragen. Van risicoanalyse tot verzekeren en van employee benefits tot pensioen. Bel 0594 - 516333 voor een verhelderend gesprek op ons kantoor in Leek